Svenskspråkig informations-video om chemtrails och Haarp

26 Mar

Uppdaterat 15/7 2012. En till blogg om Chemtrails >>>

Sverige blir tungt besprutat med Chemtrails

Del två >>>

Chemtrails kan innehålla:

Ethylenbromid
Aluminium
Barium
Strontium
Svavelhexaflourid SF6
Bakterier
Virus
Mykoplasma
Nanopartiklar

Den vita rök som ses vid chemtrails består av aluminiumoxid

Hälsobesvär som uppstår brukar vara besvär från luftvägarna, hosta, torra slemhinnor, förkylningssymptom, halsont, huvudvärk, bihålsbesvär, feber, frossa, ögonbesvär, trötthet, trögtänkthet, nedsatt immunförsvar, torr hud, låga halter av vita blodkroppar, B-vitaminbrist. håravfall, magbesvär, hudbesvär -morgellons, depressioner, ledvär, muskelvärk, illamående, tinnitus,

Barium kan inaktivera T-cellerna i vårt immunsystem, så vi blir mer mottagliga för infektioner och även andra sjukdomar.

Svavelhaltiga partiklar ökar på försurningen av naturen med skogsdöd, angripna träd och buskar som följd.

Även ekologisk odling har drabbats med minskad avkastning på 25 – 30%.

Massdöd bland bin.

Kemikalierna i chamtralen värmer upp atmosfären.

Haarp sänder upp mängder av energi i form av mikrovågor i atmosfären som orsakar en överhettning som skadar atmosfären och det skyddande ozonlagret. Genom upphettning i atmosfären skapas en konstgjord växthuseffekt. Haarp styr jordens väderlek genom att styra jetströmmarna.

Haarp i Alaska kan fungera som ett supervapen.

Morgellons; En ny hudsjukdom där fibrer kryper ut ur huden. Sjukdomen erkänns inte av läkarvården.Den  drabbade, hamnar under begreppet ”hysteri och inbillning”

Annonser

4 svar to “Svenskspråkig informations-video om chemtrails och Haarp”

 1. Bob september 21, 2012 den 8:01 e m #

  Shit allt stämmer ju!
  Varför går inte tidningarna ut med denna information! Du måste få ut denna information till allmänheten! Vet bara själv att jag var förkyld för ett par veckor sedan och jag är rätt säker på att jag sett ett flygplan lämna ett sånt där spår efter sig. Måste ha varit efter det som förkylningen kom!!
  Orkar inte vara källkritisk mot dina påståenden, för det behövs ju knappast, alla bevis fanns ju i filmen…! Såg ju tydliga skillnader mellan chemtrail och contrail, sen om skillnaden kanske berodde på skillnad i höjd och tid spelar ingen roll!
  Kan även dra tydliga paralleller mellan vädersystemet och den systematiska besprutningen av silvernitrat! Det här med corioliskraften och passadvindarna (som följt samma mönster sedan långt långt tillbaka) är bara en bluff då fakta och historieböckerna skrivits så för att USA ska kunna säga att det alltid sett ut som det gör. Trots att det helt och hållet är deras verk!

  Jobba vidare med din kampanj! Snart får du nog nån som lyssnar! Gör det får oss alla, detta kan inte fortgå!!

 2. skruttismorsan september 26, 2012 den 4:22 e m #

  Senast nu ikväll vid 18.00- tiden är himlen helt grå o de s k molnen far runt som tunga slöjor o mitt i allt ser det ut som solstrålar som lyser igenom…Känns som ett duggregn men…jaja..kanske jag inbillar mig men har alltid tittat uppåt o att det är helt galet som sker är ingen tvekan om! Härnere i S Skåne är himlen totalt helrandig o en kväll …i våras tror jag det var…så såg jag med egna ögon när ett plan helt plötsligt ”släppte av” bränsle…Det blev en stor brunaktig rökpelare precis som det ser ut när plan m vatten släpps ut!…Otäckt iaf tycker jag…Nä, himlen är inte som den borde vara o de e mer sällan man ser en helt blå himmel…tyvärr!

 3. D M P maj 28, 2014 den 12:57 e m #

  Allt stämmer gällande HAARP, människor är inte glada längre, snarare sjukligt aggressiva och missnöjda utan anledning, naturkatastrofer sker dagligen runt om i världen p g a detta, sjukdomarna bara dyker upp utan någon anledning, både psykiska och fysiska,men det bara diskuteras fortfarande, ingenting görs åt detta. Bara det att man låter USA föra in ett sådant system runt över hela världen är sjukligt och onormalt, det bara visar hur naiva vi är och nu står vi där i sk****, i stället för att gå ut med detta och stoppa de. Deras HAARP system har gjort så mycket skada i världen och fortfarande är man inte vaken….. Fruktansvärt…. Släng bara en blick på sunamin för ett par år sen, massvis med jordbevningar på sista åren, ekstrema klimatförändringar, virus utbrytningar o s v. Nu är Balkan på tur och ordning med vatten katastrofer. Allt började hända när de fick klartecken att starta sitt HAARP system i Europa. Nu fick de starta sitt lilla projekt på Balkan för ett litet tag sen och titta vad de kan åstadkomma. Fruktansvärt !!! Serbien och Bosnien står nu i stora disskutioner om detta, mycket har kommit ut i massmedia och befolkningen är mycket oroliga kring HAARP. Orosväckande situation!!! En som är mycket mån om vår världen

 4. tanthelenesblogg augusti 27, 2014 den 10:36 e m #

  Jag skrev till tv4-nyheter och ifrågasatte varför inget hörs.. fick aldrig något svar! TROR myndigheter media etc har MUNKAVLE!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: