Giftigt regn dödar våra skogar

15 Nov

– Allt borde vara grönt nu så här års. Träd som levde förra året är nu döda. Han står och pekar runt här är ett dött träd och här är ett till och här är ett till……- Jag har mer döda träd än levande, säger han med affekt.

Massor av träd har dött för honom denna sommar och han undrar oroat hur det kommer gå om träd fortsätter att dö även nästa sommar.

Han säger att han inte visste någonting om chemtrails/geoengineering. Men när han såg att träd började dö i massor och att träd reagerade negativt på regn började han undersöka saker och säger att det är helt klart att denna massdöd av träd beror på geoengineering/chemtrails.

 

3 svar to “Giftigt regn dödar våra skogar”

  1. nisse november 15, 2014 den 10:52 e m #

    Suck!

  2. sirkka-liisa turpeinen november 17, 2014 den 7:56 e m #

    Vi måste sprida mer om det här som pågår!!!!Det är horribelt det där chemtrail spridningen.När miljöpartisterna VAKNAR????????

  3. Rozalinda november 19, 2014 den 6:31 e m #

    Chemtrail är så pass viktigt och livsfarligt för planetens hela nuvarande liv och existens Hotet mot mänskligheten och hela planetens växter och djur medför att vi måste sprida information och ange både Svenska och utländska webbsidor om fenomenet till alla vi känner oavsett att vi sticker ut halsen och ev. blir hånade. Att bli kallad foliehatt är väl enbart till heder i dessa tider, kom ihåg att de som begabbar inte har en aning om vad de pratar om, alltså så kan man lugnt bortse från deras åsikter. Det handlar om en internationell motståndsrörelse nu, det är bättre rent mentalt dessutom att vara en del av den , att göra ngt. konkret, att agera. Att göra motstånd gör en individ stark rent mentalt och den slav som inte gör uppror förtjänar ingenting annat än att vara slav. Det här med Chemtrail är ngt. som en skeptiker kan konstatera empiriskt med blotta ögat, bara han eller hon vet vad man skall titta efter. För en skeptiker som vaknar upp, blir resultatet som en ingång till Pandoras ask, den dörren och locket kommer aldrig att kunna stängas och ind. i fråga blir oftast oerhört ivrig att sprida information vidare, vilket bör uppmuntras. Ingen vill egentligen bli lurad.
    Att i mellanmjölkens land, Sveriges styrelit låter landet interveneras av främmande makt i syfte att bespruta Sverige regelbundet med fullständigt livsfarliga kemikalier med konsekvens av sjukdomar och ond bråd död, bakom medborgarnas ryggar, är så pass uppskakande att hela tilliten till själva varat rubbas. Men kunskap är makt, ingen större ide att fastna i förvåning, ilska och chock över märkligt lättköpta , kariärdrogande, obetänksamma och lättlurade politiker, de är som de är och vi kan ingenting göra åt deras karaktär eller brist på mod och civilcourage. Vi kan däremot agera och bör göra det, ta saken i egna händer.

    Kyrkklockorna borde varna och ringa natt som dag, eldkasar borde brinna som varning på bergen. men de gör ju inte det, så vad vi bla. kan göra förutom verbal information till bekanta, släktingar är att skapa, trycka upp vanliga A4 -blad på våra skrivare (handskrivna går lika bra) med webbside hänvisningar till sidor både i Sverige och från andra länder om Chemtrail. Viktigt att huvudrubriken är en cliffhanger, så att lappen blir svår att gå ifrån utan att läsa texten. rita, måla, klistra, var bara innovativ eller rätt o slätt, en text med stor huvudrubrik

    Vaken. se, News Voice.se, Ivans blogg (mycket bra sådan)
    mfl har bra information om Chemtrail och gör ett bra arbete. Gå ut och sätt lappar på träden , konsum, etc, bensinmackar, portar, krogen, skogspromenadens träd, pubbar, bibliotek, kulturcenra, lägg lappar på vårdcentraler, akutintag där människor blir sittandes i timmar. (många lappar kommer att tas ned, strunta i det, fortsätt bara..) Clas Ohlsson har bra pris på A-4 i storpack. Behövs dessutom häftstift, teip och häftapparat.

    Chemtrail är ngt. som kommer att få upp folket från sofforna bara de får möjlighet att få kunskap om det hela. Först när den stora massan reagerar så kan vi tränga politikerna mot väggen. Massan är trög..men när den väl kommer på fötter så….Den här informationen bör dessutom ut i de olika invandrar föreningarna, översättas etc. Bråkiga invandrare som utövar seriös systemkritik och inte bara kräver materiell komfort är ingenting som de styrande är intresserade av.
    Brådskande nu, att vi kämpar medan vi fortfarande har nga celler som fungerar någorlunda, och vi står på benen, aluminium tex.åstadkommer bla. ”klockren” demens. Kemikalierna kommer även ner i vårt grundvatten. Eftersom djuren betar, växterna upptar så kommer giftnivåerna i både djur och människa anrikas och ackumuleras i våra vävnader och på cellnivå. Luften vi andas är inte riktigt lika nyttig längre som fordon. Ekoodlingarna utsätts tillika med de betande ekodjuren. Dessa kemikalier från Chemtrail interagerar med andra gifter som vi får in och har i våra kroppar. Dokumentärfilmaren Stefan Jarl har gjort en mycket bra film om gifterna i våra kroppar. Filmen heter Underkastelsen och ligger ute på nätet att gratis ta del av.

    Bjud in vänner, grannar, släktingar i olika grupper till knytis tex. berätta att ni dessutom skall se på nga dokumentärer tillsammans före maten, för att diskutera. Youtube, Ivans Blogg, har bra filmer och bilder. Oftast blir människor glada, för det är alltid trevligt att gå hem till ngn. äta tillsammans och att reservationslöst diskutera ngt. tillsammans blir en trevlig bonus, ett innehåll i vardagen som berör.

    När var och en av oss sätter upp nga. A-fyra förpackningar med information om Chemtrail så sker en skillnad. Se det som ett arbete, att vara del av en informell INTERNATIONELL MOTSTÅNDSARME betyder att just du inte vek ner dig till hukande ställning. Att en centerpartist och miljöpartist blivit avpolleterade pga. Chemtrail säger en del.

Lämna en kommentar