Skribent från Göteborg undrar varför chemtrailsplan ibland har mörkt spår framför sig

21 Apr

Samma sak har även vi undrat över.  Det är som om själva chemtrail-strimman gör en skugga, men det som är ännu konstigare är att ”skuggan” av chemtrailet fortsätter framför planet. Och en skugga kan ju inte finnas både framför planet och bredvid chemtrailet. Mycket märkligt.

Här nedan Göteborgarens målande berättelse om en vårdag som hade kunnat vara vacker:

Vilken underbar vårdag det har varit i Göteborg idag! Jag gick ut från kontoret i utkanten av Hisingen för att gå på min vanliga lunchpromenad utmed havet. Möts av en klarblå himmel, och jag tänker: detta kan inte vara sant. Och det var det inte heller.

När jag rundade kontorsbyggnaden såg jag två välbekanta vita bokstäver uppe på himlen. Jag säger bokstäver eftersom det var det de formade, chemtrailsen. Två enorma X bredvid varandra, sjok som tycktes växa sig allt större. Jag tänkte en bister tanke – kan de inte lämna oss ifred en så vacker dag som denna? Jag hade inte med mig mobilen. Jag skulle ångra att jag glömde den när jag fortsatte promenaden. Fler plan flög i bågar över himlen. Som en orkestrerad uppvisning av vad de kunde åstadkomma. Strecken blev fler och fler, som att de flög på kommando. Ett, två, tre, starta. Ett plan slutade plötsligt tvärt med den vita graffitin, för att kort därefter börja igen.

Nu hade jag gått en kvart. Chemtrailsen flöt ut sådär vackert som bara chemtrails kan göra, man kunde se hur de var till för att glädja människan, få henne att förstå hur fri hon är på denna jord. Så lyckligt lottad.

Ett av de vita sjoken hade ett parallellt gående streck av blått, som en reflektion av vad som fanns bakom den vita slöjan. Det här hade jag aldrig sett förut. Jag hade sett hur det vita ibland skimrade i olika färger, eller bara bredde ut sig till moln. Solen strålade starkt. Kanske det var ett optiskt fenomen. Jag stirrade och stirrade, förbannade att jag inte hade med mig telefonen.

Som om jag inte redan fått nog av alldeles normala aktiviteter på himlen, uppenbarade sig en mörk stråle före ett av planen. Det var som om planets rutt plötsligt blev klart och tydligt för blotta ögat – dit ska du flyga! Och det gjorde det. Planet följde den mörka båglinjen, först väldigt exakt, sedan hamnade den aningen snett för att därefter sluta släppa ut chemtrails. Den mörka bågen försvann. Nu var jag nästan framme igen vid kontoret. Jag skyndade mig för att hämta telefonen, gick ut och tog bilder och film av en himmel som fortfarande var full av chemtrails. Men inget av fenomenen jag upplevde återupprepade sig nu. De hade nu sakteliga börjat breda ut sig över himlen. Inte i rutmönster som jag upplevt i Göteborg flera gånger. Nej, dessa var mer parallella, förutom de snygga bokstäverna – XX.

Annonser

11 svar to “Skribent från Göteborg undrar varför chemtrailsplan ibland har mörkt spår framför sig”

 1. adam hellman april 21, 2015 den 10:05 f m #

  Dom sprejade i min hemstad Karlstad i värmland igår. Gissa om jag är pissed 🙂 Det är absolut ingen teori detta. Det sker och det måste sluta.

 2. Nota Bene april 21, 2015 den 5:15 e m #

  Så här kan det se ut med de mörka skuggorna före eller utmed chemtrailsen: http://www.bariumblues.com/black_line.htm

 3. Maria Wik april 29, 2015 den 4:44 e m #

  Hej! Ville bara säga att de var i södra Halmstad och besprutade den 20 och 21. Jag cyklar till jobbet, tittade upp… Blev mycket upprörd!! Tog en bra bild på det du berättar om, att planet följer ett mörkt spår! En kompis på jobbet var ute mycket på tisdagen och övervakade flygandet, på onsdagen blev det akuten för honom, andnöd… Vi har tamkaniner och två har dött av andningssvårigheter. En är snorig och har rinnande ögon just nu. Man undrar ju…min man vill inte höra talas om det, det är inget onormalt , det är vanliga flygningar… ja, skönt att höra ändå att du också förstår! Flera på jobbet, oberoende av varandra, reagerade på ränderna förra måndagen och tisdagen.

  • Nota Bene maj 1, 2015 den 10:07 f m #

   Det är bra att notera vad som sker i samband med att de chemtrailar, skrämmande med kopplingarna du gjorde till dina tamkaniner ifall besprutningarna bidrog till detta. Och det verkar finnas två läger: de som avfärdar det hela (vanliga flygningar) och de som faktiskt inser att strimmorna och framförallt dessa ”skuggtrails” inte funnits på himlen tidigare. De mörka strimmorna är inte skuggor av contrails/chemtrails eller något annat optiskt fenomen. Det är en omöjlighet när man sett det med egna ögon. Människor har så bråttom i sina liv, de har inte tid att se upp i himlen och begrunda vad de ser. Och om de mot förmodan gör detta, avfärdas det sedda med en axelryckning. Jag tror det blir för mycket att ta in. Det blir för mycket att ta ställning till, då hela ens världsbild riskerar rasa samman av insikten att det finns de som inte vill oss vanliga människor väl. Och även om låt säga dessa chemtrails på något sätt skulle gynna mänskligheten/planeten – varför får vi inte reda på anledningen till dem? Varför låta folk stirra upp i himlen och undra vad som är i görningen? Det vi kan göra i vardagen är som du och dina kollegor gjorde, reagera på chemtrailsen, prata om att de finns. Få folk att öppna ögonen. Men man ska passa sig för att bli rädd och totalt lamslagen av faktumet att chemtrailsplanen existerar och gör sin grej. Då ger man bort en del av sin styrka.

 4. Bara sanningen betyder nått maj 9, 2015 den 8:14 e m #

  Har fotograferat dessa X själv norr om stockholm först tänkte jag ”x marks the spot” men efter lite eftertanke så skulle jag säga att x formen kombineras med max vertikal spraying dvs man kan även se plan som ser ut som en raket vertikalt i sin bana ihop med dessa x mönster de planen flyger först på låg höjd för att sedan klättra tusentals meter.

  Mitt bästa antagande om detta är att de vill ha maximal spriding av ”aresol nano particles” på flera atmosfäriska skikt så man lättare kan forcera vind och väder riktning med emw ( elctro magnetic wave ) energy ( HAARP ) teknologi.

  Det ni kan göra är att titta på molnen, är det ett vitt ut-sträckt dim lager ovanför molnen är det kontroll lagret, under det är oftast moln som ser mera riktiga ut. Kontroll lagret har inte samma färdriktning som styr lagret under, kontroll lagret är oftast nästan stillastående.

  Majoriteten av det väder vi har i sverige sker med denna metod ett ”aresol” spray lager med styr lager under.

  När det gäller lågtryck med nederbörd så skapas majoriten av dem söder om grönland med ”aresol spraying”.

  Inget väder över sverige är naturlig längre allt kontrolleras inget som händer är en slump.

  Skulle någon vettig människa i vår statsmaskin någonsin motsätta sig detta skulle sverige direkt få samma öde som västra USA ( California ) dvs inga lågtryck med regn.

  Vad det gäller andnöd och luftvägs besvär stämmer det, ”aresols” som släpps från geoengineering flottan är otroligt giftiga de går in i kroppen via lugnorna till blodtrömmen och passerar även hjärnans ”blod brain barirer”.

  Vid strörre spray dagar är akut rummen fulla med människor som har luftvägs besvär. Många fall av stroke och hjärtattack är även kopplade till dessa större spray dagar.

  Symtom på längre sikt är tjock vit slem hosta (stor ökning av penumia ”allvarlig lunginflamation”), många fler får cancer i lunga ( icke rökare ), du löper stor risk att utveckla tidig alzhemiers, ifall du har barn har de nu en stor chans att få autism under de 3 första levnadsåren detta för svenska barn har som praxis at spendera stor tid ute via förskola utan hänsyn till att de kommer andas in giftiga ”aresol nano particles”.

  Forsätt kämpa sanningen är vårat bästa vapen.

  • ejvor nordin mars 18, 2016 den 7:47 e m #

   håller med om allt som skrivits här ovanför av ”Bara sanningen betyder något” !! Men vad ska allt detta hemska som händer tjäna till då det måste skapa mer skada än nytta ? Myndigheterna är väl skyldig att informera folk om det som händer i vårt land m?? det verkar ju som klimatet blir varmare och ibland även råkall när det ligger mycket moln i flera dagar. en genomträngande kyla på ett sätt man inte märkt av på samma sätt tidigare. och växter både inomhus och ute fodrar mer vatten än normalt har jag märkt de sista 2_3 åren .Vill gärna veta vad som händer ??

 5. peter maj 10, 2015 den 8:57 f m #

  Sett de mörka linjerna med, såg dem extra tydligt när jag tog på mig solglasögon som är väldigt polariserande…mkt märkligt minst sagt.

  • Chris maj 30, 2015 den 8:11 e m #

   Det är ufos som flyger parallelt med planet och förbi dem för att neutralisera strimmorna. de stoppar också upp dem. Ibland ser man strimmorna bli kurviga ellr avklippta på flera ställen, då har de varit där.

   • ejvor nordin mars 18, 2016 den 7:28 e m #

    Det som beskrivs här ovan av Chris har jag sett lördag den 12 mars-16 i Njurunda strax söder om Sundsvall. Dagen var molnfri med sol och så många plan som 12 st. flög hela dagen från morron till eftermiddag till solen gick ned. och båda min son och barnbarn (19 år ) såg detsamma. strimmorna efter planen blev också avklippta här och där och upphörde även bitvis för att sedan återkomma. och strimmorna låg kvar flera timmar och vissa flöt ihop till långa breda moln. dessa strimmor har många sett här under flera år…men blivit fler och intensivare . så det är allt fler som undrar vad som pågår !?

   • Per E februari 10, 2018 den 1:34 e m #

    Ejvor: Jag har också sett just de där fenomenen i många år.
    Närmare bestämt varje år sedan mitten av 1950-talet….

 6. Chris maj 30, 2015 den 8:23 e m #

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: