Video som övertygar även en blind att geoengineering/ chemtrails är på riktigt

12 Jul

Annonser

6 svar to “Video som övertygar även en blind att geoengineering/ chemtrails är på riktigt”

 1. annicaaktiv juli 12, 2016 den 5:20 e m #

  Bra video!

 2. Marina Szöges juli 12, 2016 den 5:35 e m #

  http://www.newstarget.com/2016-07-12-cia-comes-clean-on-geoengineering-efforts-plans-of-aerosol-spraying-confirmed-as-more-than-conspiracy.html
  ”CIA comes clean on geoengineering: plans of spraying confirmed as more than conspiracy”

 3. Ulf M juli 13, 2016 den 11:50 f m #

  Om man tror att denna film visar något som skulle ha med hittepåteorin ”Chentrails” att göra så avslöjar man sin totala kunskap i hur det fungerar med flyg.
  Filmen är från en stor konspirationssajt där i stort sett allt är vinklat helt fel. Helt stolligt alltså.

  Jag vill påpeka att ingen ännu har kunnat visa på ens ett enda plan som kan spruta det sk ”chems” när det står på marken.
  Dessutom så kan alla jetplan, 100%, alltså göra korta, långa strimmor och se ut som i filmen i inlägget. Det är alltså helt naturligt. Fast, det finns det tydligen vissa som inte förstått.
  Det är lite roligt när det är så lätt att visa på dessas okunskap. Igen. Och igen….

  • Marina Szöges juli 13, 2016 den 1:47 e m #

   Har du sett videon? Lever Du helt i förnekelse?
   Det gör även nederländska regeringen, men nu har det smugit fram att man där vet att geoengineering pågår, men man förnekar allvarligheten. Titta själv på videon. Men jag antar du kan förneka den också. Det jag undrar, ni som inte fattar trots att det finns massor av bildbevis, tror ni inte på ert eget omdöme och vad era ögon visar, eller är ni blinda?

   I den här videon så medger en tjänsteman i holländsk myndighet att geoengineering pågår: https://www.youtube.com/watch?v=9-uq4mRDBe0

  • Joy Olsson maj 24, 2017 den 8:36 f m #

   Ulf M ditt lilla troll, läs på lite om kondens istället för att tro att du är smart!!! Det är du då verkligen inte, din hjärna har absorberat upp alldeles för mycket aluminium redan så du borde verkligen vara en som är oroad över att detta sker. Det finns mer än 300 patent på att göra just chemsprayningar med olika innehåll, första patentet fick USA armé år1929. Skriv inget om saker du har nada koll på, du måste vara ett stort fult troll !

 4. Allan Lind april 17, 2017 den 6:23 e m #

  Det här inte klokt och det verkar som om alla världens ledare är med på detta att det sker så storskaligt att dom tillåter att vi skall vara försökskaniner och även dom själva, tror dom att det bara är till för att kunna styra vädret och om så är fallet vem har sakt att dom är gudar. ser dom inte att det är världens rikaste släkten som gynnas av det här enbart. Nu får det vara slut med allt skit ni ledare
  som kanske läser detta se till att göra något åt detta är bara en grej av allt som ni ljuger och blundar för sluta och ni folket vi behöver organisera oss och pressa på våra ledare nu är snart 1maj och i år tycker jag att alla ska ut demonstrera mot alla våra så kallade ledare och världens alla ledare folket mot överheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: