Video som övertygar även en blind att geoengineering/ chemtrails är på riktigt

12 Jul

Annonser

21 svar to “Video som övertygar även en blind att geoengineering/ chemtrails är på riktigt”

 1. annicaaktiv juli 12, 2016 den 5:20 e m #

  Bra video!

 2. Marina Szöges juli 12, 2016 den 5:35 e m #

  http://www.newstarget.com/2016-07-12-cia-comes-clean-on-geoengineering-efforts-plans-of-aerosol-spraying-confirmed-as-more-than-conspiracy.html
  ”CIA comes clean on geoengineering: plans of spraying confirmed as more than conspiracy”

 3. Ulf M juli 13, 2016 den 11:50 f m #

  Om man tror att denna film visar något som skulle ha med hittepåteorin ”Chentrails” att göra så avslöjar man sin totala kunskap i hur det fungerar med flyg.
  Filmen är från en stor konspirationssajt där i stort sett allt är vinklat helt fel. Helt stolligt alltså.

  Jag vill påpeka att ingen ännu har kunnat visa på ens ett enda plan som kan spruta det sk ”chems” när det står på marken.
  Dessutom så kan alla jetplan, 100%, alltså göra korta, långa strimmor och se ut som i filmen i inlägget. Det är alltså helt naturligt. Fast, det finns det tydligen vissa som inte förstått.
  Det är lite roligt när det är så lätt att visa på dessas okunskap. Igen. Och igen….

  • Marina Szöges juli 13, 2016 den 1:47 e m #

   Har du sett videon? Lever Du helt i förnekelse?
   Det gör även nederländska regeringen, men nu har det smugit fram att man där vet att geoengineering pågår, men man förnekar allvarligheten. Titta själv på videon. Men jag antar du kan förneka den också. Det jag undrar, ni som inte fattar trots att det finns massor av bildbevis, tror ni inte på ert eget omdöme och vad era ögon visar, eller är ni blinda?

   I den här videon så medger en tjänsteman i holländsk myndighet att geoengineering pågår: https://www.youtube.com/watch?v=9-uq4mRDBe0

  • Joy Olsson maj 24, 2017 den 8:36 f m #

   Ulf M ditt lilla troll, läs på lite om kondens istället för att tro att du är smart!!! Det är du då verkligen inte, din hjärna har absorberat upp alldeles för mycket aluminium redan så du borde verkligen vara en som är oroad över att detta sker. Det finns mer än 300 patent på att göra just chemsprayningar med olika innehåll, första patentet fick USA armé år1929. Skriv inget om saker du har nada koll på, du måste vara ett stort fult troll !

   • Ulf M maj 24, 2017 den 7:20 e m #

    Hej Joy!
    Jag jobbar med att gör de vita streck som du är så rädd för. Det är vatten bara i form av is.

   • Ulf M maj 29, 2017 den 11:29 f m #

    Joy. Vad har du för erfarenheter inom flygbranschen eller flyg i allmänhet? Någon alls?
    Jag har själv över 18500 flygtimmar som styrman/kapten på några av de jetplan som du ojar dig om.

 4. Allan Lind april 17, 2017 den 6:23 e m #

  Det här inte klokt och det verkar som om alla världens ledare är med på detta att det sker så storskaligt att dom tillåter att vi skall vara försökskaniner och även dom själva, tror dom att det bara är till för att kunna styra vädret och om så är fallet vem har sakt att dom är gudar. ser dom inte att det är världens rikaste släkten som gynnas av det här enbart. Nu får det vara slut med allt skit ni ledare
  som kanske läser detta se till att göra något åt detta är bara en grej av allt som ni ljuger och blundar för sluta och ni folket vi behöver organisera oss och pressa på våra ledare nu är snart 1maj och i år tycker jag att alla ska ut demonstrera mot alla våra så kallade ledare och världens alla ledare folket mot överheten.

  • Ulf M maj 29, 2017 den 11:30 f m #

   Ingen kan styra vädret.

 5. Marina Szöges maj 29, 2017 den 4:32 e m #

  @Ullf M, du med dina 18 500 flygtimmar!
  Tycker du själv att det verkar vettigt att plan kan smeta ner hela himlen på kort tid med strimmor som breder ut sig och sedan täcker hela himlavalvet?

  Skulle man inte kunna säga så här: Ok vi säger att chemtrails inte existerar, men om det blir denna effekt vi nu ser på grund av att planens avgaser skapar moln som sedan breder ut sig och efter en tid dimmar ner solen – borde vi inte då lösa det problemet???

  Jag menar att om flygplanens avgaser av någon anledning skapar massor av moln som gör att solen fullständigt täcks av tunga moln, borde man ändå inte göra något åt det, oberoende vad avgaserna egentligen innehåller.

  Sedan undrar jag, hur kan det komma sig att piloter och meteorologer verkar så okunniga om problemet. För återigen, även om chemtrails inte skulle finnas, så är det ändå en realitet att flygplan sprider ut väldigt långa strimmor efter sig som sedan breder ut sig och dimmar ner solen. Och att ha det på detta sätt, missgynnar ju både djurlivet, växtligheten och mänskligheten. Till exempel så får vi rejäl D-vitaminbrist, om solens strålar år efter år förhindras av tunga moln att komma ner till oss här på Jorden.

  • Ulf M maj 29, 2017 den 9:04 e m #

   Marina. Det med timmarna har jag nämnt för att jag faktiskt har en del kunskaper på området bara. Många som kommenterar chemtrails på nätet har inte en susning om hur flyg fungerar.

   Till din kommentar.
   Flygplan släpper helt klart ut avgaser. Dessa avgaser klagar/kommenterar de chemtrailstroende sällan/aldrig fast de existerar.

   De vi i detta sammanhang talar om är de det andra som blir kvar förutom avgaserna alltså rent vatten.

   Mycket riktigt kan då ett plan lämna en K-strimma efter sig vissa dagar. Många plan blir då många strimmor och då skymmer de naturligtvis de delar av himlen där de ligger. De har ju då blivit människotillverkade moln. Corrus aviaticus har jag hört att de kallas. Vet inte om det är officiellt.
   Det ger då samma effekt som de moln de liknar. Exakt vad som blir effekten av dessa moln förutom en del dis vet jag inte. Tycker faktiskt inte att det är så farligt och då bor jag i Stockholm där massvis av plan passerar.
   Vi kan ju ha lite olika tycke och smak där du och jag . Inga av de jag känner har när jag förklarat chem/contrails för dem tyckt att de ens märkt något speciellt.

   Så länge som man flyger med jetplan med dagens motorer eller kanske jag skall säga dagens bränsle så får vi alla leva med strimmorna.

   Flygtrafiken ökar globalt och det lär inte minska på många år.

   Det är iaf såhär. Avgaser=verkligt, contrails=verkligt, chemtrails=overkligt.

   För en person med kunskaper i ämnet som meteorologer och piloter så ger sig chemtrailsteorin helt absurd. Det är nog därför som se verkar okunniga. Svårt att vara kunnig i något som inte finns.

   Trevligt med lite diskussion iaf.
   God kväll.

   • Marina Szöges maj 29, 2017 den 9:44 e m #

    Trots dina 18 500 flygtimmar, påstådda, kan du inte skilja på corrus och cirrus. Cirrus betyder fjädermoln och det är just sådana som bildas när chemtraien breder ut sig.

    Googlar man på cirrus aviacticus så ser man att det är chemtrails som menas. Se själv här: https://www.google.se/search?q=Cirrus+aviaticus&sa=X&nfpr=1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwiR6KjNhpbUAhUF1iwKHcC4C3QQsAQIKg&biw=1280&bih=651

    Kreativiteten känner inga gränser när det gäller att bortförklara geoengineering/chemtrails.

   • Ulf M maj 29, 2017 den 10:16 e m #

    Haha. Du är rolig. Du t.o.m tror att du vet något om flyg och moln. Jag get en hel del om moln pga att jag av och till flyger igenom dem.

    Jag vet att du inte kan visa på en enda bild på ett chemtrailsflygplan på marken. Inte ett enda. Vore roligt om du kunde överraska mig iaf. Lycka till med att visa ett chemplan.

 6. Ulf M maj 31, 2017 den 5:02 f m #

  Korrigering. Cirrus aviaticus. Stavfel ovan tyvärr.

  Det som roar mig är att ingen kan visa på ens ett av alla dessa plan som måste till för chemtrailsteorin skulle kunna vara sann.
  Ni skulle garanterat tro att min maskin sprejade vissa dagar fast det inte vore sant.

  Till höger på denna sida syns några gråa tankar inuti ett plan som användes för att bespruta oljan i Gulfen med oljeupplösande kemikalier. Det är en gammal DC3 som absolut inte kan producera några strimmor. Så enkla fel om och om igen stärker ju inte er sak. Tyvärr luras man lätt som okunnig men jag ser ofta direkt hur fel det är.

  Med så lite kunskaper om flyg som ni alla verkar ha så är ni otroligt lättlurade. Lätta offer för de som drog igång detta. Skulle tro att vissa tjänar pengar på detta med chemtrails på t.ex Youtube. De får många besök av oroliga men missinformerade personer.
  En scam alltså.

 7. Ulf M maj 31, 2017 den 5:13 f m #

  Hittade snabbt två fel till på sidan. Dels länken med jetmotorn. Moderna jetmotorer producerar nämligen K-strimmor. Det är dem ni tror är chemtrails.
  Det andra felet är filmen där ett jetplan sägs starta/stoppa spreyandet.
  Man ser direkt att det är normala K-strimmor och då man flyger genom olika luftlager så är strimman inte konstant. Lika lite som det finns moln över allt.

  • Marina Szöges maj 31, 2017 den 5:19 e m #

   Att du bara orkar…..

   • Anna augusti 17, 2017 den 10:51 e m #

    @Marina
    ”Ulf” är troll och Ingen flygkunnig expert. Han dyker upp med olika nicknamn lite varstans men argumentet är det samma……Hej Ulf……..

  • Viktor juni 20, 2017 den 9:06 f m #

   Bra Ulf. Förstår inte hur du orkar hålla på när det är så uppenbart att människorna här redan bestämt sig för att ingen som helst fakta kan ändra på deras fantasier.

  • Dennis juli 11, 2017 den 10:28 e m #

   Ulf M

   Lite mer info om dig gärna… Vore intressant som vilka plan du har flugit vilka länder om det nu inte hemligt så klart hehe 😀

   Din kommentar inväntar granskning.

 8. Dennis juli 11, 2017 den 10:26 e m #

  Ulf M

  Lite mer info om dig gärna… Vore intressant som vilka plan du har flugit vilka länder om det nu inte hemligt så klart hehe 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: