Medvetandet ökar!

9 Maj
Annonser

5 svar to “Medvetandet ökar!”

 1. Per E maj 10, 2018 den 6:00 e m #

  Den här videon handlar mest om energier från olika håll, bland annat från rymden, och om den ”fantastiska resa” som alla människor sägs kunna göra när de inser det. Chemtrails finns bara med i förbigående.
  Och det som sägs om ”chemtrails” är inget annat än den vanliga gamla skåpmaten. Jag konstaterar obevekligen:
  – INGEN seriös forskning publiceras enbart på youtube. Forskning publiceras i forskningstidskrifter MED PEER REVIEW.
  – ”Chemtrails” bevisas inte genom att man står på marken och filmar vita strimmor.. Det är omöjligt att se att de vita strimmorna är något annat än kondenserad vattenånga. Varje påstående om det är LÖGN.
  – De vita strimmorna har sett likadana ut och burit sig åt på precis samma sätt i mer än femtio år. Jag har själv sett det.

  En spirituell detalj: Killen tror att ”spirituell” betyder ”andlig”. Rätt roligt faktiskt.

  • Marina Szöges maj 10, 2018 den 6:25 e m #

   Det är konstigt att du Per E är så frekvent på den här bloggen. Jag kommer nog snart införa en regel som alla chemtrailsförnekare måste ta fasta på för att få kommentera i framtiden. Det är att använda hela sitt namn. Jag har tröttnat på anonyma troll. Det är dags för er att ställa upp med ert namn nu.

   Och en annan sak, du verkar inte riktigt ha förstått vidden av detta. För om det stämmer det vi säger att chemtrails existerar och det är en stor fet konspiration mot folket, så faller det på sin orimlighet att tro att man ska hitta peer review studier om detta fenomen. Jag börjar bli så trött på er vettlösa troll som ska slaska vetenskapliga begrepp omkring er när ni inte ens verkar fatta det grundläggande problemet.

 2. Helen maj 22, 2018 den 4:51 f m #

  Jag har observerat det här fenomenet utomlands länge, och var så glad att det inte förekom i Sverige. Men efter Obamas besök i Sverige 2013 började de spraya även här och det gjorde mig väldigt nedstämd. Jag började filma aktiviteten i år och har lagt ut den på en kanal som heter ”The Swedish Witness”. Jag funderar även på att börja ta prover på regnvattnet och att sätta upp ett videoöga på taket som kan filma himlafenomen och det skulle vara bra om fler gjorde liknande saker. Och de som vill får gärna kalla sina kanaler ”The Stockholm Witness”, etc. efter vart ni dokumenterar ifrån, så vi kan länkas oss samman och samla tillräckligt med material för att bevisa omständigheterna för folk när de väl börjar vakna upp. Och bli inte ledsen över troll. Det finns folk därute som älskar att argumentera och andra som är livrädda för sanningen och med hela deras väsen önskar att kejsarens kläder ska vara på riktigt. Men hur mycket man än blundar står sanningen klart när man öppnar ögonen igen och så blir man lika rädd igen. Se det som ett rop på hjälp snarare än en personlig attack.

 3. Ulrika juni 29, 2018 den 12:42 e m #

  Hittills förstår jag ingenting.
  Är denna man förvånad över hur himlen ser ut och samtidigt spirituell?
  Det tillhör en andlig människas absoluta vardag att blicka upp mot himlen.
  Knepigt att han blev chockad över ett sånt ”uppvaknande” tycker jag.
  F ö får jag fortfarande ingen förklaring.
  Vad är chem trails???
  Eftersom jag själv legat i timmar och blickat mot himlen som barn på 70 talet kan jag bekräfta att jag hittade på figurer av de spår som blev efter planet vilket förstås var många färre än nu och alltså inte korsade varann lika mycket.
  Vill nån förklara vad som pågår och varifrån infon kommer är jag tacksam.
  Hittar ingen rim och reson alls just nu.
  Dvs vem har avslöjat detta och hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: