About

Våren 2011 såg jag med mina egna ögon hur det sprayades från morgon till kväll hemma i Roslagen där jag bor.

Tidigare visste jag att det fanns något som hette chemtrails, men jag hade fram till dess lyckats förtränga det. Det var helt enkelt för jobbigt att ta in hela sanningen. För den dag man inser att chemtrails existerar förstår man också att planeten befinner sig i händerna på helt fel personer och att de inte vill oss väl.

De besprutar oss som om vi vore ohyra!

De vill förgifta oss, luften, jorden och hela grunden för vår existens.

Det är svårt att förstå, knappt jag själv gör det, för hur ska man överhuvudtaget kunna fatta att våra politiker och myndigheter låter detta ske?

Det är antagligen delvis av den anledningen, att många fortfarande tror att våra myndigheter vill oss väl,  som många inte vågar eller vill tänka tanken att flygplanens avgaser nu för tiden är väldigt konstiga.

Marina Szöges

80 svar to “About”

 1. Malin augusti 29, 2012 den 2:57 e m #

  Låter sjukt. MEN, det ligger nånting i det du säger. Sen är det ju lite farligt att sticka ut med dessa påståenden i det avseendet att man blir väl betraktad som en galning. Jag säger inte att du har fel, tvärtom. Det är dags att vi börjar vakna. Och alla männinskor som tittar hit. Läs på. Dock ska man vara försiktig med var man får infon ifrån. Vi kan ju knappast räkna med att regeringen eller media ska förse oss med information, när det är dom som, styrs av just dom som sitter med makten. Med andra ord dom som har pengarna.

  • Christer gustafsson november 16, 2012 den 9:54 e m #

   Det är bra med vakna människor ! Ja vi får ju inte riktig info från media därför att makten sitter på den ochså !! Det har du säkert redan räknat ut

  • Tobi februari 20, 2014 den 8:52 f m #

   Fråga, har någon brytt sig om att åka upp i ett flygplan och fånga in lite utav dessa ”chemtrails”?

   • Jørn Andresen maj 10, 2014 den 11:15 f m #

    her er en til: ” What inthe world are they spraing ”. – Her får en svar på masse spørsmål en har.. God dok. – En får svar på masse en lurer på..

  • Pish april 11, 2015 den 10:48 e m #

   Vi kan ju sluta ge dem pengar och stöd. Om jag får välja mellan att en hela massa folk upplever mig som en tok eller att fortsätta tiga och se på när helvetet på jorden färdigställs väljer jag det förra. Vi kommer inte att kunna ändra på något genom att snällt be dem sluta missbruka våra resurser och förtroende.

   Frågan är när tillräckligt många tar mod till sig och inser att man kanske måste offra sin bekvämlighet och vägra delta i systemet som det är nu.

 2. chtroll oktober 3, 2012 den 8:46 f m #

  Hej ,
  En bra video om dessa chemtrails och sjukdomen kallad MORGELLONS och förgiftning av vatten och annat med kemikalier som sprutas från flygplan . :

 3. Ayanna Healingbear oktober 10, 2012 den 6:46 f m #

  Jag har precis som du försökt att bortse eller att inte se alls vad det är dessa folk håller på med. Men jag fick själv se ett moln i morse som absolut inte gick att missta som annat än ett chemtrail och jag måste säga att det gjorde mig sjukt ledsen. Hur jag ska kunna agera för att stoppa det här, det vet jag inte, men jag tänker i alla fall inte sitta i stolen o se på medan politiker och andra mörda moder jord. Nej tack. Har du nåt förslag på vad man kan göra, kontakt då gärna mig på facebook.

  • Christer Gustafsson januari 26, 2013 den 8:30 f m #

   Hej Ayanna ! Du kan informera folk visa när du skälv ser det ofta ser man vanligt flyg där kondens försvinner efter några minuter kan ibland ligga kvar 10-15 min oftas försvinner det fortare! Chemtrails ligger kvar tills det blir skyar peka och informera när du skälv ser det människor behöver klara bevis!!!

 4. Anonym (Stoppa Chemtrails) januari 25, 2013 den 5:37 e m #

  Tack för ett fantastiskt initiativ och att medvetenheten om CHEMTRAILS äntligen kommit till SVENSKARNA!!!!!

 5. Marina Szöges januari 25, 2013 den 6:17 e m #

  Ja, tack vi får göra det bästa vi kan för att få slut på detta sprutande. Idag den 25 januari 2013 var en solig dag, men solen sken genom en massa smetiga moln som låg som skyar framför solen. Och ett och annat plan körde över himlavalvet och lämnade av sig sig långa chemtrailsspår,…tyvärr.

  De som inte vet, har antagligen trott att idag har det varit en solig dag, men tittar man upp och förstår att det är chemtrails man ser så tycker man inte att dagen är solig. Det är mer dis än klart solsken nu för tiden.

  • Stoppa eländet NU! januari 30, 2013 den 8:20 e m #

   Vad sa du att du fått för sjukdom, men det är väl sprayandet som är orsaken, har nån tagit kontakt med SMHI, det borde väl finnas nån modig person där som kan berätta sanningen om detta eländet.

  • Identifiera flygplanen ! februari 1, 2013 den 2:23 e m #

   Marina!
   Är det någon som identifierat de plan som kan vara misstänkta?
   Är det passagerarplan/charterplan eller mindre plan typ militära?
   Om man har en någorlunda snabb och modern dator så kan man på internet gå in på denna adress: http://www.flightradar24.com, det är ett svenskutvecklat gratisprogram där man kan se alla flyg i västvärlden var de befinner sig i luften, vilket flygbolag, flygplanstyp, avgångsflyplats, destination o.s.v. (OBS inga militära skumraskplan finns med)
   Om man ser ett plan däruppe som ser misstänkt ut och släpper ut något kondens eller kemikalier så kolla då genast på flightradar24.com så kan få få lite vägledning om det kan vara något skumt, eller om det verkar vara ett vanligt passagerarplan.
   Om inte annat kan det vara en rolig grej att kolla vad det är för plan som går över ens huvud när man sitter där och filosoferar.

   • Marina Szöges februari 1, 2013 den 3:13 e m #

    Tack, en gång kollade jag på denna sida, men tappade sedan bort den. Men då jag kollade efter plan så var det faktiskt flera som INTE syntes på radar.

    Och att väldigt många plan inte syns på radar, men man ser dem med sina egna ögon när man tittar upp, borde betyda att de som arbetar på på flygplatser och även många piloter runt världen vet vad som pågår, men håller tyst.

   • Vankelhane augusti 24, 2013 den 9:30 e m #

    Kolla på Flightradar24 så kan ni identifiera alla Zoombie-flygplan, vartenda ett … 🙂

   • Jørn Andresen maj 10, 2014 den 11:30 f m #

    De bruker som regel egne fly, som selvf. er utstyrt med alt av donker, på donker med Chemtrails. Er jo bilde på denne siden.. – Det at de ikke vises på radar, er pga. de har slått av transponeren. På den måten blir de usynlig på radar.

  • Identifiera flygplanen ! februari 1, 2013 den 2:33 e m #

   Ett litet tillägg till min förra kommentar angående vilken webläsare man ska använda:
   Flightradar24 använder Javascript / Ajax (Flash och Java används inte), och fungerar bäst med snabba webbläsare som Google Chrome, Firefox, Safari och Opera. Internet Explorer rekommenderas inte vid användning Flightradar24. Det finns inget stöd för Internet Explorer 6.

   • Identifiera flygplanen ! februari 1, 2013 den 3:39 e m #

    Marina!
    Det är inte säkert att det förhåller sig så, det är nämligen så att planen måste ha en
    ADS-B transponder för att ge utslag på den här flygradarn.

    Idag är ungefär 60% av alla passagerarflygplan (70% i Europa, 30% i USA) utrustad med en ADS-B transponder. Denna procentsats ökar stadigt eftersom ADS-B är inställd på att ersätta radarn som primär övervakningsmetod för att kontrollera flygplan.

    Sen kan det vara så att alla geografiska platser inte har täckning för signalen, men då ska man ju inte kunna se en del plan och andra inte.

    Slutsats: Ser man några plan på radarn så finns det bevisligen täckning, då kan det antingen vara skumma plan eller också saknar dom ADS-B transponder utan har någon annan variant, typ ModeS-transponder.

 6. Anton mars 31, 2013 den 7:04 f m #

  Låt mig bara fråga, ang videon och bilderna till höger på varje sida (längst ned med mobiltemat): ”vad är det flygplanet sprayar”, frågar du – har du försökt att ta reda på det, någorlunda källkritiskt, eller återger du bara vad som står på andra CT-sajter?
  Har du försökt kolla varifrån bilden på tankarna kommer, eller räcker det med att du tycker det ser skumt ut?

  Och vad har du för grund för påståendet att ”normala flygavgaser försvinner efter en stund”?

  • Anton maj 3, 2013 den 6:43 e m #

   Nehej, inget svar. Men eftersom du då uppenbarligen inte har brytt dig om att undersöka vad det är för material du använder för att sprida chemtrailsmyterna, så hjälper jag väl till med den biten:

   Videon visar en Evergreen Supertanker 747, en jumbojet som är ombyggt för brandbekämpning. Lägg märke till att det den släpper ut faktiskt inte ser ut som majoriteten av alla foton och filmer som påstås visa ”chemtrails”; märk även att den tömmer sin last på några få sekunder.
   http://en.m.wikipedia.org/wiki/Evergreen_747_Supertanker

   Bilden som påstås visa tankar inifrån ett ”chemtrailsflygplan” kommer från ett annat alldeles ohemligt flygplan, som används för bekämpning av oljeutsläpp till havs.
   http://www.semissourian.com/scripts/search/simple.php?query=Oil+bomber&s=stories

   Nu kan nån ju alltid säga att jaja, det är just de två exemplen det, men det finns ju så mycket annat. Frågan är bara, om det nu finns så mycket klara bevis, varför måste man då fylla ut chemtrailssajter och facebooksidor med så många bilder och filmer som man med endast en liten gnutta efterforskning kan se föreställer nåt helt annat?

   Och när man anklagar ”mainstreammedia” osv för förtigande och manipulation, varför sysslar man själv med propaganda uppbyggd av lögner?

   • Marina Szöges maj 3, 2013 den 9:46 e m #

    @Anton. Att spraya på oljeutsläpp är också galet. Det gjorde man på oljan i Mexikanska golfen och det sägs att man har gjort skadan ännu värre genom att göra så. Oljan sjönk istället.

    Att normala flygplalnsavgaser försvinner efter en stund det vet alla svenskar som har minne som varar mer än ca 5 år. Tidigare försvann röken efter flygplanen efter några sekunder. Nu för tiden ligger de kvar i flera timmar, breder ut sig mer och mer och kan i värsta fall dimma ner hela himlen.

    Om man inte tror att detta fenomen existerar är bara att under en veckas tid eller rent av bara en halv dag titta upp i himlen så ser man att himlen ser helt annorlunda ut idag än den gjorde för 5 år sedan.

    I USA har de haft det här problemet längre. Vi har nog även här haft sprayningar även kansek för 10 år sedan, men på den tiden var det, om det nånsin existerade, mycket mindre än vad det är idag.

  • Christer Gustafsson maj 4, 2013 den 1:04 e m #

   Jag har en kamrat som är flygkapten sedan 1980 åt SAS ! Han säger att flygavgaser ser du ingenting av efter 20 minuter, vad som syns efter flera timmar kan ej han svara på men Flygavgaser är det inte det garanterar han!!!

 7. anders april 9, 2013 den 7:20 e m #

  För att neutralisera chemtrail häller man ut ättika (ej ättiksprit) utomhus på lämpligt underlag så att det får ånga bort. Jag vet inte hur det fungerar eller varför, men bara en liten mängd på under en dl skapar en kedjereaktion i luften som på något sätt tar ut chemtrailen. Det låter fånigt, men jag har själv provat och sett himlen klarna över ett par kilometers radie. Prova själva. Det är inget skämt utan ett fullt seriöst sätt att hantera problematiken.

  Häll på ett plåttak eller fukta en handduk som får fläkta i vinden.

  Uppenbarligen startar molekylerna i ättikan en kedjereaktion i luften som triggar kemikalierna i luften att kollidera eller interagera med varandra. En möjlig förklaring som kastats fram är att molekylerna som sprayas är så laddade att de ”exploderar” när ättiksmolekylerna träffar den första chemtrailen, och som en kedjereaktion laddar ur de andra partiklarna i molnet.

  På under en timme har man visuella förändringar som är svåra att förklara, utan att erkänna metoden som ovan beskrivs.

  • Peter J maj 7, 2013 den 7:40 f m #

   Anders, var har du fått det där med ättika ifrån?

 8. Maggie april 22, 2013 den 7:57 f m #

  Hur ska man få fler personer att bli medvetna om det otroliga sprayandet av kemikalier över människor, djur och natur? Försöker sprida vetskapen med risk för att bli betraktad som tokig, men vad ska man annars göra? Hoppas allt fler vaknar upp och inser sanningen…

 9. Maggie april 22, 2013 den 8:04 f m #

  Senast igår, söndag den 21 april, var nästan hela himlen sprayad. Det var det tätaste chemtrail-mönster på himlen jag sett på så nära håll, över hela Stor-Stockholm. Dagen innan var helt underbar, blå himmel och sol, inget otrevligt som störde det vackra. Önskar att någon som är mera insatt i det hela vågar bryta tystnaden och berätta hur det hela administreras, och vilka som ligger bakom.

  • Marina Szöges maj 3, 2013 den 10:05 e m #

   Ja man önskar verkligen att detta slutar. Och att det vågar träda fram människor som vågar berätta. Troligen känner meteorologerna till detta. Men det skulle inte förvåna mig att de tror att det är ett ”nödvändigt ont” att spraya på oss för att rädda oss från den ”globala uppvärmningen”

   Kanske några meteorologer eller andra inblandade snart vaknar upp ur transen (alltså att detta sker för mänsklighetens bästa, för att rädda oss från den globala uppvärmningen – hjärntvätten)

   Den dagen när människor förstår att vi inte alls står inför en ”global uppvärmning” utan istället inför en nedkylning av planeten kommer folk få ett bistert uppvaknande. Och då kanske våra politiker och andra berörda inser att det var ett misstag att tro att man skulle kyla ner planeten genom att spraya aluminium, barium och andra gifter i atmosfären.

   Men sedan har vi våra herrar som bestämmer över världens regeringar. De tror inte på den globala uppvärmningen. För dem är chemtrailsbesprutning inte geoingenering utan för dem är det något helt annat, nämligen folkmord.

   För om man nu trodde på den globala uppvärmningen och om man seriöst ville förhindra det genom att förhindra solens strålar värma upp vår planet, borde man inte spruta tungmetaller på människor, djur och natur. Då borde man välja en mindre giftig metod.

   Men även om vår jord behövde kylas ned, vilket den inte alls behöver så är det en uselt dålig idé att förhindra solens strålar nå jorden. Utan sol kommer växter inte växa, och vi människor kommer att få D-vitaminbrist och djuren kommer att dö. Våra bin kommer att dö och de står för 80% av polineringen av jordens växter. Finns risk att det snart blir massvält på planeten jorden om detta vansinne inte snart stoppas.

 10. Susanne L. maj 4, 2013 den 3:13 e m #

  Vem jobbar du åt Anton? FRA? MUSLIMERNA? STATEN?

  • Anton maj 4, 2013 den 10:10 e m #

   Ha ha, den där är så rolig!

 11. Christer Gustafsson maj 5, 2013 den 8:31 f m #

  Det kan han !! Det är inte så svårt på den höga höjd dessa flyg ligger är det väldigt kallt avgaserna kyls ner ganska omgående står man på marken så ser man att avgaserna försvinner syns oftast som en svans efter flygplanet kan i vissa fall ligga kvar beroende på tempratur max 20 min efter att flyget passerat ! Ju lägre flygplanen flyger desto varmare luft och kondensstimmor är svårare att se !!! Så det är inte mycket som talar för att det vi pratar om här kan kallas för kondensstrimmor för det första ligger dessa flyg oftas på en lägre höjd än ett pasagerarplan och syns alldrig på flygradar.se ! Nu kan du berätta för mig varför dessa så kallade kondensstrimmor ligger kvar flera timmar och sprider ut sig bredare o bredare och förvinner först efter att det regnat och blir solsken näst gång ??Men jag räknar starkt med att du har ett bra svar för det ochså ???

  • Anton Greider maj 5, 2013 den 10:33 f m #

   Christer, mycket riktigt, det heta utblåset kyls snabbt ned till kanske 40 minusgrader eller kallare, och är luftfuktigheten tillräcklig bildas iskristaller. Detta är på samma höjder som cirrusmoln, som OCKSÅ består av iskristaller. Ingen förväntar sig att dessa ska försvinna på tjugo sekunder, och du hoppade för övrigt över själva förklaringen till att strimmorna skulle göra så; du skrev bara att man kan se det från marken.

   Jag är på mobilen nu och kan inte erbjuda de tekniska förklaringarna till ihållande kondenationsspår och cirrusmoln som uppstår som en följd av dessa, men jag återkommer gärna med dokumentation inom kort – förutsatt att Marina inte bannlyser mig.

  • Anton maj 5, 2013 den 6:21 e m #

   Tjugo minuter, menar jag, inte sekunder. Men poängen är densamma.

 12. Anton Greider maj 5, 2013 den 6:23 e m #

  Marina, jag förstår att du inte har lust att diskutera med någon som ifrågasätter dina uppgifter. Men KAN du inte ens försöka diskutera fakta? Jag kan hålla känslobiten på ett minimum – kan du? Du antyder själv att jag har sämre förstånd.

  Det du skrivit om bilden till höger är intressant; inte så mycket för vad jag ”antagligen menar” utan för att jag ”påstår” vad den föreställer. Ja, jag kan berätta vad den föreställer, jag kan visa var bilden kommer från och jag kan berätta om planets historia. Fråga är, vad påstår DU att den föreställer, du som lade upp den från början? Hade du kollat? Spelar det ingen roll för dig?

  Och när du nu verkar godta förklaringen, och i stället skriver om oljebekämpningens nackdelar – ja, men vad har det då med bloggens faktiska ämne att göra?

 13. Anton Greider maj 5, 2013 den 10:23 e m #

  Marina, ledsen om du tycker att jag tjatar – jag har kanske skrivit ett eller två inlägg för mycket medan andra väntat på att godkännas?

  Men det är ju du som inte kan acceptera att dina påståenden ifrågasätts. Jag har inte sagt ett knyst om att jag skulle ”veta allt”, men jag tycker det finns poänger med att undersöka saker – som till exempel vad ett foto egentligen föreställer. Du verkar dock inte intresserad av att undersöka och finna belägg, och du vill absolut inte ens tänka på andra förklaringar än de som stödjer dina egna teser. Alltså är det DU som inte tål att andra har avvikande åsikter.

  Om du verkligen tål en diskussion om sakfrågor, så upp till bevis. Om du har ärliga avsikter så DISKUTERA MED MIG på ett civiliserat sätt.

  (Jag har i alla fall sett att du ännu inte är helskraj för att publicera mina kommentarer, som det verkade ett tag. Det är ju ett gott tecken!)

  • Marina Szöges maj 6, 2013 den 7:32 f m #

   Med tanke på att jag inte bara har den här sajten utan även är redaktör för http://dagenshomeopati.se/ har jag lämnat all så kallad ”helskrajighet” bakom mig.

   Är man ute på nätet och informerar om homeopati vilket jag har varit i några års tid, har man träffat många som dig redan och därmed filat bort eventuell rädsla jag en gång hade.

   Så, jag är inte rädd att diskutera med dig, jag saknar inte argument, däremot så måste jag välja var jag lägger min tid. Och jag anser inte det är tidseffektivt att diskutera med en skeptiker, som du är, och som har kört fast i detta ämne. Så lägg ner är du snäll och skulle jag i framtiden inte godkänna dina inlägg så beror det snarare på att jag har tröttnat på ditt tjaffsiga tjat och inte för att jag är rädd.

   Tack och adjö och jag, ljus och kärlek och hoppas att du kan göra ett försök att tänka utanför ramen. Ett lästips: Grottan av Platon

   Och skulle mitt inlägg uppfattas som litet högdraget, ber jag om ursäkt för det:)

 14. Anton Greider maj 6, 2013 den 7:45 f m #

  Jag har full förståelse för att du inte har tid. Vad jag inte förstår är varför du måste vara så nedlåtande och intolerant. Jag har redan i grundstommen för denna blogg hittat två uppenbara felaktigheter. Om det ligger någon sanning i chemtrailsteorierna så lär det knappast ligga i upplysningskampens intresse att låta uppenbart felaktig information ligga kvar och svärta ned eventuella riktiga bevis. Sådant slapphänt förfarande kan bara skada chemtrailsrörelsens trovärdighet.

  • Christer Gustafsson oktober 11, 2013 den 6:52 e m #

   Hej Anton ! När jag läser vad du skriver undrar jag varför du hittat den här sidan över huvud taget!! Vad får dig att söka till något du inte tror på ????

   • Anton Greider oktober 11, 2013 den 8:25 e m #

    Hej Christer! Jag skulle gärna svara men jag antar att Marina fortfarande blockar mina inlägg. Hej hej fria information!

    (Har jag fel ska jag svara dig ordentligt, efter att jag har ätit upp min gamla sko.)

 15. Mikael Jönsson juni 7, 2013 den 2:25 e m #

  Igår var det nationaldag 6:e juni 2013 och – redan tidigt på förmiddagen, när jag kollade himlen över Varberg där jag bor, var den redan tungt besprutad av chemtrails, och himlen grå-vitt blå med breda strimmor – tungt med tanke på firandet av en dag till glädje över sitt land! Besprutningen pågick sedan hela den dagen liksom idag. Jag kom av en tillfällighet på sidor om chemtrails och haarp för ca. en månad sedan och blev mycket chockad minst sagt – men fick så svaret på det jag undrat över så länge, strimmorna … och har forskat runt här på internet och studerat fenomenet på himmelen sedan dess. Därför förstår jag att detta fruktansvärda tyvärr är sant! Känner mig tillintetgjord över denna grova förbrytelse mot, vad jag kallar det, ”livets lagar”. Jag skräms även av att vi blivit så lurade av ”makten” och ”massmedia”; också att vi vanliga medborgare blivit så passiva och naiva, så även jag. Det är så svårt att förstå att det som nu händer gör det ovanför våra huvuden, ja, även i rent bokstavlig mening!

 16. Martin Andersson juni 9, 2013 den 8:20 f m #

  Blev mycket positivt överaskad när jag skulle precis skapa en iknande hemsida och snubblar över den här.

  Vi måste organisera oss, jag har suttit bra länge och bara tittat på och det är dags att göra någonting NU! För det behövs drivna människor och det verkar det inte vara brist på här. Då vi i Sverige ingår i ett stort nätverk av Haarp anläggningar så kan vi bara inbilla oss i hur länge aerosoler har använts. http://www.lois-space.net/
  Länken tar er till vår alldeles egna anläggning och precis som FRA så hålls det ”under radarn” ;;) För att få fram information till verkliga bevis behöver vi samla den info vi redan har och därifrån ge oss på de luckor som gärna framträder..

  Tacksam för alla tips & hjälp jag kan få.
  Nås på mail: kockusar@hotmail.com

  Frid & Lycka mina vänner

  Må väl// Martin

 17. Ana augusti 29, 2013 den 9:45 f m #

  Finns det nåt sätt att få reda på när det kommer att sprejas på som värst runt om I landet? Jag bor I Uppsala och tycker att det sprejar mest hela tiden. Idag är det molningt,ingen tillfällighet pg av massig sprejning den senaste veckan men då kan jag tänka mig att det är då som det sprejas på för fullt.
  Jag tycker detta är skit läskigt. Faaan!

  • Marina Szöges augusti 30, 2013 den 11:09 f m #

   Jag håller med att detta är ”skit läskigt” men det vi kan göra är att berätta för andra människor så de får upp ögonen. Själv hörde jag talas om detta hösten 2009, men orkade inte tänka tanken fullt ut att detta förekom, så jag brydde mig inte. Sommaren 2010 kollade jag på himlen hemma och mycket riktigt, det kom ett och annat plan och sprayade, men inte så mycket så sommaren blev förstörd. Först våren 2011 fick jag rejält upp ögonen att detta var ett problem. Från den våren fram till nu har det sprayats tungt där jag bort och inget slut på eländet kan ses.

   Alltså jag fick vetskap om chemtrails 2009.
   2011 vaknade jag 100%-upp att de sprayar oss som ohyra och att vi sitter i skiten.

   Skulle vara intressant att veta när du ”Ana” vaknade och såg problemet. För övrigt andra som också läser detta, berätta gärna här på forumet, när ni insåg problemet med chemtrails.

 18. Martin Andersson september 7, 2013 den 3:46 e m #

  Borås kraftigt besprutat idag.

 19. Mikael Jönsson september 7, 2013 den 4:05 e m #

  Idag, lör. 7/8 -13, fullständigt nedskitat av chemtrails hela dan här i Varberg. Underbart nere vid havet, men det förtar mycket av glädjen över naturen när man ser denna ständiga sprayning av himlen. Försöker få människor att uppmärksamma detta, men är ganska svårt att övertyga om denna tragiska företeelse … Ibland undrar jag om det vore är bättre att vara ”lyckligt ovetande” om denna sak – verkar vara en så övermäktig situation att kämpa mot …

  • Martin Andersson oktober 4, 2013 den 5:25 e m #

   Göteborg Besprutat idag.
   Chemtrails sprider sig horisontellt och bildar Dis-moln. Contrails gör det inte!!

   C`mon critics!! Vakna!! När hela jorden är ofruktbar ger jag mig fan på att ni säger att det beror på jordens naturliga förlopp.

   Sträck på er music-lovers det ni gör är viktigt och Modern hör er.
   Ut med informationen bara.

   //Frid

   • Nisse oktober 5, 2013 den 10:32 f m #

    Tur att man inte bor i Götet!

 20. Christer Gustafsson oktober 5, 2013 den 8:48 e m #

  Svar till Nisse! Jag tror inte det spelar någon roll var man bor i Sverige för de sprayar för de sprider det över HELA Världen! Men håller vi andan så går det nog bra och vi överlever !

  • Nisse oktober 6, 2013 den 9:04 e m #

   De som sprutar då, hur kommer dom att överleva?
   Eller är dom från nån planet runt Proxima Centauri?
   Dom kanske har tagit sig hit för att ödelägga den här planeten med korkade människor, därför att Tellusborna är ett hot mot resten av invånarna i Vintergatan.

   • Christer Gustafsson oktober 12, 2013 den 8:30 f m #

    Ja hur kommer dom att överleva ? Det kanske är samma människor som ligger bakom kärnvapen/ provsprängningar ?!! Eller är dom ochså från en annan planet ?? Och när det gäller sådana saker hjälper det inte att hålla andan ??

 21. Nisse oktober 6, 2013 den 8:58 e m #

  Då håller jag andan då!

 22. Martin Andersson oktober 18, 2013 den 5:09 e m #

  Det hela är inte konstigt alls, Projekten är många och finansiärerna är ännu fler. Det hela ingår i det SK ”Global climate directive”. Bill Gates är bara en av de pådrivande faktorerna för att minska den globala befolkningsmängden( kolla in hans upplagda föredrag på tuben). Det samma gäller massvaccineringar världen över. Kvinnor hinner knappt längre bli gravida innan vaccineringar ska ske, dom siktar in sig på fostret i magen och kom igen, agendan är snyggt utfört och fungerar ju bevisligen. GLÖM ALDRIG LÖGNEN GÄLLANDE SVININFLUENSAN ..Vi har aldrig haft mer frekventa insjukna i cancer och fler blir det.

  Så faktum kvarstår väl för oss som inte riktigt klarar ”hålla andan” tills detta är över att återigen få människor att vända sina blickar uppåt.
  Det är svårt och nå människor idag och detta leder mig till nästa punkt, Sodium flouride.

  En frekvent förekommande ingrediens i tandkräm och allehanda tandvårdsprodukter.
  Tester har gjorts med fluor i dricksvatten(lyckligtvis förbjudet i Sverige än så länge) och resultatet är det vi ser runt omkring oss, Människors oförmåga att ta till handling och lita kring sin inre röst.

  Lita inte på mitt ord, kolla upp det själv. Det härligaste med allt detta är att dokumenten finns, dom smyger inte med det, det göms för alla att se.

  Skulle revolutionen sändas på TV idag skulle ingen tro på vad de ser.

  Revolutionen är nu och tar sin början i ditt hjärta!!!!

  • Marina Szöges oktober 18, 2013 den 5:15 e m #

   Det där med cancer och svininfluensavaccineringen kan du ha rätt i. De flesta i min släkt vaccinerade sig inte, tack och lov. Men några gjorde det. Två av dem har nu dött i cancer. En tillfällighet?….svårt att veta.

  • Martin Andersson november 26, 2013 den 8:04 f m #

   Då var det dags igen. Göteborg med omnejd sprayas hela veckan. Nån som vet något om nästa års protest? Om den blir av, var man kan hålla sig uppdaterad osv?

 23. Marina Szöges november 6, 2013 den 10:13 e m #

  JanD, att du bara orkar….

 24. Nyfiken Ienstrut april 27, 2014 den 9:48 f m #

  PS: en kanonbra film: ”Dr. Strangelove” med Peter Sellers. SE DEN! En amerikansk chef för en flygbas blir lite dement, och tror att ryssarna försöker förslava det amerikanska folket genom att tillsätta fluor i dricksvattnet. Därför dricker han bara ”ren whiskey”, och slutet på filmen ska jag inte avslöja…

 25. The Observer maj 14, 2014 den 10:54 f m #

  UR-program om chemtrails, svt1, 22.30, 14 maj

 26. Josef Boberg juni 21, 2014 den 3:38 f m #

  Lycka till med Ditt upplysningsarbete ❗

  • Marina Szöges juni 21, 2014 den 8:27 f m #

   Tack!

   • tess juni 24, 2014 den 9:11 e m #

    Hej, tack för mail med filmen från Tyskland, jag skickar den vidare på FB, sedan april har vi utsatts för upprepade spejningar / Västernorrland/ stora förändringar på himlen, sett hur gråa dimmor fallit ner från sprejade delar och bildat dis över landskapet och hur snabbt gigantiska regnmoln bildats, skiktade moln, med stora haloeffekter. Jag har panorama utsikt och ser många mil.

 27. Felix juli 24, 2014 den 6:10 e m #

  Vad glad jag som ungdom blir av att se ”vanliga” vuxna människor ta det här på allvar.
  Jag vet att det gjorts en JK-anmälan som inte kom någonstans. Vad kan vi göra tillsammans för att få kanske en journalist nyfiken? Om dem kan tala på P1 om pensionärers sexliv och 11åringar som ramlat av cykeln så borde man kunna ta upp en sådan allvarlig situation att faktiskt tusentals medborgare konspirerar om detta ämne vilket hänger ihop med en misstro mot staten. Allvarligt. Varför inte visa oss fel på ett grundligt sätt en gång för alla?

  Du gör ett fantastiskt jobb Marina!

  • Marina Szöges juli 24, 2014 den 8:08 e m #

   Tack, Felix

   • Stefan G. september 7, 2014 den 6:37 e m #

    En sak jag undrar angående chemtrails. Hur kan man komma ihåg hur himmelen såg ut för 5 år sedan? om det var mer eller mindre linjer på himmelen då. Chemtrailsbegreppet fanns väl knappt då. Och då hade väl ingen någon anledning att spana upp på himmelen och räkna trails.
    Nu när alla talar om chemtrails, så klart då att många spanar upp och kollar. Och visst kan det vara mycket spår, men har det då ökat sen för några år sedan? Jag är tveksam till detta, eftersom detta ju bara är ett subjektivt minne. Eller hur jag ska förklara det. Jag tror inte man kommer ihåg hur himlen såg ut för fem år sedan. De är bara att man säger så, ‘Det var bättre förr’ talesättet!. För då bidrar det ju till att förstärka effekten av chemtrailsfenomenet.
    Jag kommer fan inte ihåg hur himmelen såg ut för en vecka sen. Än mindre hur den såg ut för fem år sen.

    Jag tror att folk ser en massa trails nuförtiden bara för att det talas så mycket om dem. Visst finns dom, spåren på himmlen. Men i vilken mån de ökat eller ej är ju väldigt svårt att bevisa.

   • Marina Szöges september 8, 2014 den 3:25 e m #

    Jag har hyggligt bra minne vad gäller hur himlen såg ut före chemtrails.

    1. Sommaren 2010 kollade jag väldigt mycket på himlen. Jag hade hört talas om chemtrail och var nyfiken att kolla. Den sommaren kom ett och annat chemtrails, här hemma där jag bort. Sommaren 2011 körde ”de” igång på riktigt. Det var en väldigt skillnad mellan sommaren 2010 och 2011. Det har jag inget problem att komma ihåg.

    2. En gång i tiden var jag tillsammans med en ”månskensbonde”. Han tittade upp i himlen stup i kvarten och ”spådde” väder _Att nu ser molnen ut si och så och då kommer det framåt kvällen bli det vädret…..Jag brydde mig inte om hans beskrivningar av de olika molnen så mycket. Men det jag kan säga är att på den tiden såg himlen helt annorlunda ut, än vad den gör idag.

    3. Likaså kan jag berätta att när jag var liten låg jag ofta i gräset och tittade upp i himlen och tittade på molnen. Vackra sommardagar var det vita fluffiga moln som ändrade form och åkte fram på himlen. Jag såg INGA chemtrails. Jag såg plan, som lämnade en kondensstrimma efter sig. Men det var bara en liten svans, som försvann efter några sekunder. Aldrig att jag såg ett plan lämna spår från ena horisonten till den andra. Där har du ett svar Stefan G, som visar att vissa kommer ihåg, andra inte hur himlen såg ut ”förr i tiden”

 28. solveig12 september 13, 2014 den 10:34 e m #

  Se skillnad på chemtrails på samma höjd med några minuters mellanrum http://bildarkivsos.wordpress.com/skillnad-i-contrails/

 29. Johna226 september 17, 2014 den 3:47 f m #

  Enjoyed examining this, very good stuff, thankyou. Talk sense to a fool and he calls you foolish. by Euripides. gdbbgkdffdec

 30. Snilleblixten september 19, 2014 den 12:06 f m #

  Unik film – Chemtrailplan på vippen att krocka med ett reguljärt trafikplan:

 31. Micke oktober 30, 2014 den 1:36 e m #

  Hej,

  Har under ett bra tag dokumenterat och samlat fakta om vad som pågår, detta är skrämmande!
  Att vi som har vidöppna ögon blir kallade galna och idioter medans företag får göra precis hur de vill för att få oss under kontroll, nertystade och sjuka.
  Jag vill dra igång en stämning och en anmälan!
  Hur gör man, vart börjar man?

  Mvh Micke

 32. netherworldorder oktober 31, 2014 den 11:53 f m #

  Här i Nyköping sparyar man flitigt, från morgon till kväll, ibland hela nätterna. Många har svårt att sova dessa nätter, men SER INGENTING av vad som faktiskt är orsaken till att folk mår så dåligt. Ibland är himlen fullspäckad av hundratals strimmor. Folket SER INGENTING! Förra året fördubblades psykiatrimottagningen på Nyköpings sjukhus.

  Det viktiga för det ”sovande folket” tycks vara att de får stoppa i sig mat, dricka sprit och läsa Aftonbladet. De har fullt upp med att betala sina skulder och förtränger kraftigt allt vad sanningar heter. (Sanningar finns ju som bekant inte)

  Vad man kan göra? Skriv ut några hundra lappar med bokstäverna ”CHEMTRAILS” eller ”TITTA PÅ VÅR HIMMEL, TYCKER DU ATT DEN SER NORMAL UT?” Klistra upp dessa lappar överallt. Det är vad jag tänker göra! Kanske, kanske att några fler VAKNAR!!!

 33. Snilleblixten november 27, 2014 den 3:44 f m #

  Chemtrailplan som chemtrailar bokstaven K på himlen, 0.52-1.27, medan chemtrailsen slås på och av:

  Game over!

 34. Rozalinda april 10, 2015 den 1:27 e m #

  Bra arbetat Marina, Chemtrails, liksom GMO och vaccinationsproblematiken tillhör en del av samtidens ödesfrågor och jag liksom många andra hade svårt initialt för nga år sedan att acceptera tanken på att Svenska staten tillät besprutning med livsfarliga kemikalier över Svenskt territorium, som drabbar både människa, djur och övrig natur. Jag antar att många ind. på olika nivåer i samhället är medvetna om vad som sker men är uppknutna ekonomiskt, vill inte, vågar inte, kan inte riskera arbetet och oroas över att hängas ut till begabbelse på sociala medier. Det besynnerliga i den tesen, är då de som ev. vet, är pensionerade, inte har så mycket som står på spel, ekonomiskt, karriärmässigt och samtidigt har barn och barnbarn som drabbas, och ändock väljer tystnad och fortsatt mörkläggning. Förefaller rätt omöjligt att hysa tilltro till att alla i den kategorin är bärare av brist på courage och samvete. Märkligt!?
  Själv antar jag att det hela handlar om depopulation, övervakning, radar, NWO och WW3. Arrogansen är stor bland den sk. eliten som styr pengarna, krigen, med hjälp av politikerna, många forskare och journalister.
  När befolkningens insikt över vad som sker över våra huvuden och bakom våra ryggar i lönndom, når den kritiska massan, så är det redan försent. De som fattar beslut om Chemtrail besprutningar är medvetna om massans inneboende tröghet, de kalkylerar iskallt med att motståndsarmen, (kloka, modiga människor över hela världen i många olika befattningar protesterar mot vansinnet) inte hinner med att utgöra ngt. egentligt allvarligt hot för deras planer och hemliga agenda.
  Svenska politiker måste ställas till svars över vad som sker!

  Oavsett utgången på detta elände vi alla är drabbade av så är det viktigaste nu att vi kämpar emot och sprider information.

  Det går tex. med lite arbetsåtgång, att skriva ut A 4 med en kort slagkraftig text och tips på olika webbsidor, lägga ut, häfta fast på träd på Söndagspromenaden etc. Berätta, berätta, kort och be att de skriver upp adr. i mobilen och att de skall dra sina egna slutsatser.
  En text kan exvis se ut som följande:

  STOPP!

  ETT AV DE KANSKE VIKTIGASTE FENOMENEN DU BEHÖVER TA STÄLLNING TILL
  UNDER DIN OCH DIN AVKOMMAS LEVNAD!
  OAVSETT VEM DU ÄR!

  SKRIV UPP DESSA WEBBSIDOR I MOBILEN, KOLLA UPP DEM NÄR DU KOMMER HEM
  DRA DINA EGNA SLUTSATSER. ETT GLOBALT FENOMEN!
  BLI INTE RÄDD! KUNSKAP ÄR MAKT!

  VI ÄR MÅNGA SOM NU HJÄLPS ÅT ATT SPRIDA INFO GLOBALT, ANSER DU ATT DET LIGGER NGT. OROVÄCKANDE I DET HELA SÅ FORTSÄTT SJÄLV MED ATT SPRIDA INFO PÅ DE SÄTT DU FINNER BÄST. (KAN EV AVSLUTAS MED NGT KLOKT VISDOMSORD)

  Var innovativa, det hela handlar om att beröra ind. som aldrig hört talas om Chemtrail, när jag berättar för olika människor så har det visat sig att i princip ingen av dessa okända ind. har hört talas om besprutningarna och dess konsekvenser.

 35. equalsmc2 april 19, 2015 den 5:37 e m #

  Jag har följt upp det hära ”fenomenet” under några års tid nu och lika hårt som vi som tror att det sker en likvidering av befolkningen på jorden med flir, avsikt osv så finns det då flera också som gör allt dom kan för att dementera och kritisera oss som vet hur det verkligen ligger till. Man kan ju så klart undra vem som ligger bakom denna charade, givitsvis är det personer som är betalda av diverse organ för at föra en sådan talan. Det är precis likadnat i USA där jag bott. Finns folk som har fört en riktigt skarp kritik till folket som tror det vi tror, varför kan man alltid undra, men en sak är säker. Varför kämpa så hrårt för att försöka tysta ner mängden och lägga ner så mycket tid på att göra det om man inte var betald att göra denna insats. Frågan kommer igen då, varför försöker man med alla medels att tysta ner opinionen!? Den tror jag ni alla här inne är kloka nog att själv lista ut.

  Idag skickade jag en vädjan till ”Uppdrag Granskning” att ta upp en utredning runt omkring Geoengineering och Chemtrails. Jag hoppas det blir av. Jag bad också att dom skulle återkomma till mig om det blir något, med en tidpunkt. Blir det av, blir ni dom första som får den infon.

  Lev väl, lev i nuet!

  Equalsmc2

 36. Gråterskan april 20, 2015 den 6:26 e m #

  Vilken underbar vårdag det har varit i Göteborg idag! Jag gick ut från kontoret i utkanten av Hisingen för att gå på min vanliga lunchpromenad utmed havet. Möts av en klarblå himmel, och jag tänker: detta kan inte vara sant. Och det var det inte heller.

  När jag rundade kontorsbyggnaden såg jag två välbekanta vita bokstäver uppe på himlen. Jag säger bokstäver eftersom det var det de formade, chemtrailsen. Två enorma X bredvid varandra, sjok som tycktes växa sig allt större. Jag tänkte en bister tanke – kan de inte lämna oss ifred en så vacker dag som denna? Jag hade inte med mig mobilen. Jag skulle ångra att jag glömde den när jag fortsatte promenaden. Fler plan flög i bågar över himlen. Som en orkestrerad uppvisning av vad de kunde åstadkomma. Strecken blev fler och fler, som att de flög på kommando. Ett, två, tre, starta. Ett plan slutade plötsligt tvärt med den vita graffitin, för att kort därefter börja igen.

  Nu hade jag gått en kvart. Chemtrailsen flöt ut sådär vackert som bara chemtrails kan göra, man kunde se hur de var till för att glädja människan, få henne att förstå hur fri hon är på denna jord. Så lyckligt lottad.

  Ett av de vita sjoken hade ett parallellt gående streck av blått, som en reflektion av vad som fanns bakom den vita slöjan. Det här hade jag aldrig sett förut. Jag hade sett hur det vita ibland skimrade i olika färger, eller bara bredde ut sig till moln. Solen strålade starkt. Kanske det var ett optiskt fenomen. Jag stirrade och stirrade, förbannade att jag inte hade med mig telefonen.

  Som om jag inte redan fått nog av alldeles normala aktiviteter på himlen, uppenbarade sig en mörk stråle före ett av planen. Det var som om planets rutt plötsligt blev klart och tydligt för blotta ögat – dit ska du flyga! Och det gjorde det. Planet följde den mörka båglinjen, först väldigt exakt, sedan hamnade den aningen snett för att därefter sluta släppa ut chemtrails. Den mörka bågen försvann. Nu var jag nästan framme igen vid kontoret. Jag skyndade mig för att hämta telefonen, gick ut och tog bilder och film av en himmel som fortfarande var full av chemtrails. Men inget av fenomenen jag upplevde återupprepade sig nu. De hade nu sakteliga börjat breda ut sig över himlen. Inte i rutmönster som jag upplevt i Göteborg flera gånger. Nej, dessa var mer parallella, förutom de snygga bokstäverna – XX. http://www.theopenscroll.com/theEsotericLetterX.htm

 37. Jonny Olsson maj 3, 2016 den 8:43 e m #

  Ja att chemtrials och geoengineering finns och besprutar oss med allt från barium, mycoplasma, bakterier, virus och enorma mängder av aluminium är en realitet.
  Man kan tydligt se skillnaden på dessa giftplan och vanliga trafikplan som släpper ut vanliga s.k contrials(kondens).

  Chemtrial plan spyr ut tjocka kvastar med vita spår som stannar kvar som långa spår över himlen, ofta ser man nätformationer efter dessa plan.

  SE UPP ALLA OCH TÄNK PÅ HUR DET SER UT PÅ VÅR HIMMEL, VI BLIR ALLA FÖRGIFTADE AV DESSA PLAN. HUR KAN VI STOPPA DET?!

 38. annicaaktiv maj 8, 2016 den 9:53 f m #

  Hej, bra och vettig sida men det är skrämmande fakta. Jag ar förstått under flera år att det är nått tok på gång. Jag har gjort en video och har lånat lite fakta text från din sida, jag hoppas det är ok. Ju fler vi är som kan sprida ut detta till mänskligheten desto bättre 🙂

  • Marina Szöges maj 8, 2016 den 1:08 e m #

   Hej!
   Det är helt ok att ta text från ChemtrailsiSverige. Som du säger ju mer vi sprider desto bättre. Jag lägger upp din video som ett blogginlägg.

   • annicaaktiv maj 8, 2016 den 2:38 e m #

    Tack för att det är ok och tack för att du lägger upp min video! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: