Demonstrera mot chemtrails/geoengineering den 26 april Medborgarplatsen i Stockholm

12 Mar

Vi samlas en halvtimma innan och organisesrar upp med plakat, ev, banderoller megafonutrop etc.. Det blir ingen march in den bemärkelsen utan vi står och informerar utifrån platsen där vi står. Vi delar ut flyers, så har du egna, tag med dem.

Informationen kommer alteftersom på facebook, så håll dig uppdaterad när datumet närmar sig. Sprid gärna informationen till alla du känner så att så många som möjligt kommer.

Plats: Medborgarplatsen
Tid: 13.00 – 18.00

6 svar to “Demonstrera mot chemtrails/geoengineering den 26 april Medborgarplatsen i Stockholm”

  1. Loa april 19, 2014 den 12:05 f m #

    FACEBOOK-länken FUNGERAR INTE! Det gjorde den förut. Vad heter facebook-gruppen? Var får man info om mötet, ev. ändringar?

  2. Berit Lecomte april 23, 2014 den 6:34 f m #

    Jag har inte sett några oljeutsläpp på de stora öarna i skärgården!! Ändå korsas himlen där av chemtrails…

    • Marina Szöges april 23, 2014 den 9:05 f m #

      Jag som bor i Bergshamra utanför Norrtälje ser ofta att det sprayas utåt havet till. Förrförra sommaren när min man var ute och åkte båt mellan öarna såg han att det löddrade väldigt konstigt på vissa öars stränder. Han åker årligen mellan öar, men har aldrig tidigare sett ett sådant löddrande.

      Det såg ut som om det låg snö på stränderna i juni månad. Och eftersom det i samma tidpunkt hade sprayats väldigt intensivt från flygplan gissade vi att det är skit från chemtrails som gjorde att vattnet löddrade sig i vågorna när de slog mot stranden.

  3. Co-pilot april 24, 2014 den 3:45 e m #

    Som besättning på olika flygplan under mer än 10 år kan jag intyga att kommersiella flygplan tankas ofta med mer än bara flygbränsle på de allra flesta flygplatser runt om i världen. Vätskan släpps sedan ut under flygningen och tankarna fylls på vid destinationen.

    • Dreadlock april 26, 2014 den 3:42 e m #

      Är det kaptenen som släpper ut vätskan under flygningen ?

Lämna en kommentar